Tömma lager - allt ska bort

Ett meddelande från Mariot: 

Hjälp oss tömma våra lager

Hej!
28 miljoner barn befinner sig på flykt undan kriser och katastrofer. Behovet av vaccin, filtar, vinterkläder och andra livsviktiga produkter är enormt.

UNICEF är världsledande på att distribuera förnödenheter till barn. Vi har ett stort katastroflager i Köpenhamn och lokala lager runtom i världen. Här finns allt från vaccin och medicin till vätskeersättning och tält. På kort varsel kan vi leverera tonvis med livsviktiga förnödenheter.

Vi har ingen mellandagsrea men vill ändå tömma lagren, så att fler barn får den hjälp de behöver. Var med och rädda barns liv: Köp livsviktiga produkter idag. Allt du handlar i gåvoshopen skickas till de barn som behöver det mest. Du får ett fint gåvobevis att ge bort.

Med hopp om ett gott nytt år,

Marion Keith 
UNICEF Sverige
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det här var en jätteviktig meddelande från Marion Keith som är ansvarig för UNICEF i Sverige. Jag antar att situationen är väldigt tydlig och behöver inte förklaras och tydliggöras för någon, utan allting som behövs är att stötta och rädda barnen och ge de hopp om livet, hopp om att det finns fortfarande goda människor som tänker på de! 
 
Bästa hälsningar 
 
Hoda Salemi 
Upp