Känslorna bakom kulisserna

Vi är olika, det är normalt att vi älskar på olika sätt, uttrycker oss på olika sätt vilket också gör oss till unika varelser, att människan är inte en kopia av en annan är det speciella med oss. Det betyder också att våra personligheter är olika, en är tystlåten, en annan är pratglad, en gillar 10 samtidigt, en annan fastar för en i hela 10 år. Svårigheten uppstår när två motsatta personligheter möts i livet, helt oplanerat finner man sig framför en som är ens motsatts.

Svart ser på vit som en jätteljus sådan, medans vit ser beundrad på svart och tänker hur kan en bli så mörk!? Både färgerna har sin egna nyans och sin egna värld, men oavsett deras skillnad är de hur vackra som helst tillsammans, de kompletterar varandra! Men ibland förstår sig inte vit på svart, svart är tystlåten och jobbar bakom kulisserna, på ett sätt som gör att vit inte vet vad den ska göra eller hur den ska agera. Det märks att svart bär något i sitt hjärta för vit, men att "ge signaler" för vit är inte allt, det är fint när man tänker på det, men är det tillräckligt för vit att den kan fortsätta känna något för svart? Vit är en klar själ, en som inte jobbar bakom kulisser, i alla fall inte i lika stor utsräckning som svart, vit är den som inte vill missförstå, en som har redan gått igenom hur mycket problem i livet och hållit sig vit, en som ger ljus till andra. Men vit behöver också en som kan stötta hen när glöden i hen slocknar, ifall vit får en fin och klar besked kommer vit kunna bestämma ifall svart är den rätta eller inte. Svart har inte rätten att dölja sig i alla år i hopp om att vit upptäcker själv, vit har redan upptäckt den svarta och fått i sig en nyans av hen i sig, men vet inte om svart känner samma, för att svart har alltid jobbat bakom kulisserna. På grund av svarts agerande har inte dessa två kunnat starta något eller avsluta något, saker dör innan de hinner leva mellan dessa två. 


När vi människor står framför våran motsatser kan det hända att vi tolkar deras agerande på ett felaktigt sätt, kanske ville vit få en tydlig bekräftelse men som aldrig kom fram, då ansåg vit att svart var feg eller helt enkelt inte hade känslor för vit. I fallet ovan var vit en tjej. Svart är en kille som ser sig agera rätt men oftast gör han egentligen ingenting, mer än att agera bakom kulisserna genom att säga saker anonymt, stalka, uttrycka en del av sina känslor med andra namn, men sen.. ifall vit vill agera bör svart vara tydlig, det är något som de vita älskar! Vem vet hur många relationer har slocknat på grund av brist på ord, brist på agerande och brist på mod!? Samhället är fylld med hundratals svarta och vita, ibland kan det också vara en tjej med svarts personlighet, här handlar det mer om ett mörkt agerande snarare än ett könsbaserad beteende. 

Varje svart har sin vit, och varje vit väntar på sitt svart, men det gör ont när den ena hittar sin motsatta färg och inte kan beblandas med den. Kommer svart att agera tydligt någon gång, kommer vit att glömma svart helt och hållet!? 


 
 
 
 
Allmänt, citat, dagliga liv, känslor, kärlek, socialt, språk, thoughts | | Kommentera |
Upp