UNICEF - gåvoshop

Kära läsare och alla UNICEFs sponsrar. 
Snart närmar sig slutet på den heliga månaden Ramadan från den islamiska året. Bajram är på dörrar och det kan vi tolka som en signal av välsignelse från Gud till oss, som en farväl till hans heliga månad.
Många eller rättare sagt oerhört många människor lider av hungersnöd, värme, smutsigt vatten och allmänna dåliga omständigheter. 
Men det är därför UNICEF finns, den finns för att andra som har det sämre kan kunna ha det bättre, därigenom vi finns för att de kan ha det bättre och UNICEFSs existens kan bidra till något.
Här nedan har ni länken till UNICEFS gåvoshop där ni kan bidra till väldigt mycket även om ni tror att ni inte har betalt stora summor av pengar. Kom alltid ihåg att LITE leder till MYCKET! :)
 
Bästa hälsningar
Ramadan karim och glad bajram i förskott ♥ 
Hoda Salemi  
 
https://unicef.se/gavoshop
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag för att tacka alla Sveriges poliser

Poliser kämpar dagligen för våran säkerhet, de utsätts för de värsta hotfulla och farliga situationerna för att landets invånare ska ha det säkert och bra. De förtjänar all respekt och kärlek från oss..

Stöd svensk polis. det är det minsta alla kan göra, det minsta vi kan ge de är en dag för att hylla alla våra hjältar. Sveriges polis som jobbar dag o natt för att vi ska leva i fred och för att vi ska kunna gå i gatan med huvudet rakt upp utan att vara rädda för hot eller trakasserier, utan att kvinnor behöver vara rädda att ta en kvällspromenad, utan att barn behöver vara rädda att ta bussen själva till destinationen de vill till. 

Allting poliserna gör för oss är guldvärt, de utsätter deras kroppar & själar och även deras familjer för att resten kan leva ett normalt liv. Därför bör vi kräva att de får en dag i året där poliserna hyllas och uppmärksammas mer. 

Den 15:e Juni hade passat perfekt.. :) Varför inte? Kämpar man så når man, och vill man något så ska man kämpa för det! :) Vi måste stå ut mer för våra älskade poliser.. <3 

http://www.smt.se/article/en-dag-for-att-tacka-alla-poliser-i-sverige/  

// Hoda Salemi <3 

 
 
 
 

 

Upp