Angels on earth

 
En gammal citat säger att det finns människor som änglar på jorden men vi hittar de bara en gång i livet o när vi har hittat de ska vi hålla i de för livet ger inte oss samma änglar två gånger..!
 
Men om vi hittat de felaktiga änglarna, eller rättare sagt falska människor som vi var blinda för och såg på de som om de vore änglar från himlen. Så betyder det inte att det inte finns änglar i vissa människor, var vi än vänder oss och vart vi än åker till är det alltid än plats vi tillhör mest till. Det kan vara en plats eller en persons famn.. en varm famn, som när vi faller för den tar den oss med all kärlek och värme. 
Änglarna finns och de existerar men vi ska inte vänta på de.. för de kommer vid den lämligaste stunden och utan varning , de bryter sig i våran stängda hjärtan. De stormar i själarna, och stämplar deras print på oss..
 
Porque todo en esta vida pase por razón y en el momento adecuado
 
Hoda Salemi ♥
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

In order to succed, your desire for succes should  be greater than your fear of failure

Godmorgon kära läsare
När vi önskar oss någonting i livet, så vill vi ha det, äga det i tid och rum.  Känna det med våran hjärta och se den med våran ögon.. när vi vill något så ska vi kämpa för det " tirelessly " tills vi får den.
Tårarna som kommer efteråt kommer inte göra något. Livet är för kort, och tiden rusar snabbt iväg... 
När du vill nå något så var inte rädd eller skamsen.. tänk inte på att jag kommer förlora .. istället ha din succé framför dig som ett mål, eller destination.
 
In order to succed, your desire for succes should  be greater than your fear of failure.
 
Bill Cosby
 
Hoda Salemi ♥ 
Allmänt | | En kommentar |

Autumn

 
Varje dag, med varje minut närmar vi oss inför hösten.. alla kaffe koppar, krypningar under filten.. alla tjocka ytterplagg är del av hösten, men inte allt. 
Våran känslor som faller svagt inför marken.
Alla tårar som torkar sig själv.. alla blickar som stelnar utan känslor.. med varje dag solen går ner.. så dämpar vi energin och tar det lungt.
Som om tiden har stoppat.. som om människor har gett upp och har börjat likna höstens löv, faller med varje vindström. 
Dag efter dag slocknar alla ljus inom oss.. mörkret tar över men allt det gömmer sig bakom, hösten...
 
Hoda Salemi ♥ 
Allmänt | | Kommentera |
Upp