"Sometimes you have to accept the fact that certain things will never go back to how the used to be".

"Sometimes you have to accept the fact that certain things will never go back to how the used to be". 
 
Ja, så är det. Det är bara att acceptera det som har hänt och släppa taget! Att släppa taget är mycket bättre än att bli fast i tankarna och känslorna med personer som inte ens förtjänar ett blick från dig!
Men vägrar man släppa taget får man helt enklet skylla sig själv. Eftersom allt vi gör, antigen bra eller dåligt kommer komma tillbaks till oss. 
Jorden är rund, därför tror jag på karma. För karma är en del av ödet. Innan du sårar en person kom ihåg att gud glömmer aldrig någon, oavsett den goda och den dåliga. 
 
Du som sitter nu bakom skärmen och läser mina ord, ja DU. Om du anser dig för svag för att kunna släppa taget och glömma bort allt du gick igenom för fina stunder, då ska jag påminna dig att "dina fina minnen" kommer absolut inte att ändra på verkligheten du går igenom. Anse ditt värde och vem du egentligen är och lämna inte dig själv mellan personer som drar ner på ditt personlighet och inte anser ditt värde. 
Ingen människa, ingen människa på hela jorden, förtjänar dina tårar och att du ska må dåligt för, ingen människa förtjänar att du ska bli sjuk för... Speciellt för de som inte ens anar det minsta lilla av ditt smärta och dina tårar! 
 
Mucha suerte con tu olvido.. Pero tienes que entender que yo, voy a olvidarte !! Porque en esta vida nada es imposible.. 
 
Hoda Salemi 
 
 
Allmänt, citat, dagliga liv, english, känslor, kärlek, socialt, språk, thoughts | |
Upp