Reality and love..

November, äntligen är du här! Men snart är du över igen.. 
Vad ska vi göra så vi inte blir fastspända vid saker eller till och med personer som vi anar att vi inte kan förbli med de?!  Grubblar man vidare med saken så finner vi ingen mening med alla våra känslor. Men kan vi låta de bli!? 
Om de är sanna och rena känslor kan man aldrig låta de bli. Bara om man upptäcker att från början det fanns ingen framtid, ingen liv för känslorna och all vår tid som gick miste!! 
Men var befinner sig problemet då? Jo, inom oss, eller kanske rättare sagt, problemet befinner sig i situationen som vi låter oss hamna i. För att det var vi från början som tänkte för mycket på människor som inte kan ta en ställning i våra liv. 
Skillnaden mellan personer som är faktabaserade och realistiska än de som är känslobaserade och känsliga, är att de realistiska lever mer smärtfria men deras liv är kall, utan de som är känslobaserade människor tröttnar av alla innersta smärtor de har, täta intill varandra. Men ändå är de mer hoppfulla, kärleksfulla och deras ögon glittrar av all kärlek de bär på. 
Människor som har kunnat blanda till realistiken med kärleken borde vara tacksamma för det de är. För att det är de som lever inte som stenar och går inte att bryta i sönder lätt. Det är de som tänker med hjärnan och har hjärtat som en minister och inte som en kejsare.
Styrelsen bör aldrig vara i hjärtat! 
Med tiden och inom olika situationer kommer ni att förstå innebörden av mina ord. De som känner till situationer som behöver i en o samma tid känslor och realistik det är de som kraftigast kan motså vinden och inte flyga lätt!! 

Önskar er alla en härlig höst.. 
P.S. Med höstens deppiga och lugna väder behöver ni även att vara både realistiska och känslofulla, så ni kan njuta av årstiden men även inte glömma bort eran viktiga arbete ;) !! 

Höstliga hälsningar från 
Hoda Salemi 🌾🌾
Allmänt, dagliga liv, känslor, kärlek, socialt, språk, thoughts | |
Upp