Be för världen.. Pray for the world

"Truly,to Allah we belong, and truly to Him we shall return" Quran 2:156
 
Sen flera år har människor mördats på flera olika förfärliga sätt. Förnedtryckningarna, alla diskrimineringsformer och alla tortyrsformer har varit hur populära som helst. Muslimer har haft det genom historien väldigt tufft, inte bara muslimer men det är de som utsetts hela tiden för attacker. Genom historien kan vi läsa det, inom olika kulturer och nationer så har muslimer dött på de allra förfärligaste sätt, som man inte önskar den för sitt värsta fiende. 
Man kan komma ihåg Srebrenica i Bosnien & Hercegovina, Burma, Kosovo, Mellanöstern, Nordafrika och Asien, flera miljoner har dött med tortyr, bara för att de dyrkar en ända gud och hans sista profet. Inte för att de spelar en hot för en samhälle eller att de bryter mot någon lag. Men mänskligheten har varit tyst, och är fortfarande. 
Om miljoner mördas i Mellanöster är världen och massmedierna knäpp tysta, men låt en gamling eller en kvinna eller ett djur dö i västvärlden, hela mänskligheten rusar och tappar hakan för det. 
När USA har dödat miljoner i Irak, Syrien, Jemen, Vietnam, Afghanistan, Pakistan m.m. ingen protesterar, ingen blir ledsen eller frustrerad och visar ilska för mänskligheten, som om när muslimer dör så anser människor att det är varelser som är mindre värda än "djur" som dör. Dvs, låt de dö, det rör inte oss!! 
Dagen innan Paris attackerna så bombades Beirut, av samma terrositer, nämligen IS. Men var var massmedierna och alla "människor", om jag ens kan kalla de för det! Bara för att det var libaneser som dog, bara för att de var muslimer och araber. Betyder det att de var mindre värda!? Eller är fransmännen bättre än libaneser?! 
Vad vill folk komma fram till? Tyvärr så fortsätter denna äckliga kretsloppet, p.g.a oss!! Fortsätter vi med vår tystnad kommer det bara bli värre, till sist kommer vi nå en dag där vi ser våra martyrer på soporna och våran fiendes döda kommer våra stater att sörja de!! Tyvärr så hände det också, när de flesta arabiska länder sörjer europeerna, men de sänder terrorister till Irak. Och när de inte kunde smuggla in i Iran med deras terrorister så väntade de iranierna tills de kom till Mecka för välfärd för att döda de!! 
Vakna alla muslimer och ni som kommer från Mellanöstern, erat blod är inte billigare än de andra, eran själar är inte mindre värda än de andra!! Bryt tystnaden och se till att visa världen vem ni är. Vi har lärt oss från Hussein (as) barnbarnet till profeten Mohammad att inte leva förtryckta.  
 
Let there be peace on earth.. ✡✝☪
Hoda Salemi 💙
 
 
 
 
 
 
Upp