Om uppskattning.. och 10 tips av mig som för dig närmare den du älskar!

Hej gott folk och alla kära läsare! 
 
Hoppas att ni har haft en underbar sommar hittills :) Jag vill lyfta upp ett ämne som är väldigt viktigt för alla relationer, nämligen uppskattning och att världen är väldigt liten! Hur vi än vrider och vänder på saken är det ganska roligt men även ganska sorgligt. Roligt för att det händer borttom alla förväntningar, och det sorgliga är att man får uppskattning av en person men innerst inne ville man få det av någon annan, någon som man själv uppskattar, som man själv vill få uppskattning av. 
 
Men varför blir det så!? Ifall man ska jämföra sker det kanske pga mognad, åldersskillnad, prioriteringar, bättre förståelse, frihet i tankar utan yttre påverkningar eller grupptryck, m.m. Även om man inte gillar den situationen eller att den känns otäckt, kanske kan den vara en ny start till ett kapitel i ens liv. Vem vet!?
 
Ibland sker detta när man har redan avslutat det hela, och så kommer det en person som öppnar historien igen och som om inget har avslutats. :/ Detta händer när man förväntar att en person rör sig och tar något initiativ men gör inte något, så kommer en från ingenstans, från en annan världsdel och visar att resten är blinda när de inte har tagit initativet. Men det är ändå skönt på ett sätt, då kan man utesluta med ett lugnt samvete att felet var inte hos en själv, utan hos den nästa som inte kunde göra något trots att hen hade möjligheten att göra ALLT!! Problemet här blir när den nästa inte vet vad som har skett, och vad för uppskattning man har fått samt att den som uppskattar kan lätt säga att den som inte uppskattade var dum och blind, och jag håller med faktiskt!! Men som jag nämnde ovan, det handlar om prioriteringar och mognad helt enkelt. Den som vill, kan...
 
Nedan kommer 10 sätt av mig till dig kära läsare för att att visa uppskattning till den du älskar eller betyder något för dig: 
 
1) Säg att du älskar hen, om du inte kan med direkt ord, så indirekt med beskrivning, och ifall du verkligen inte kan med ord, så med handling! Den som älskar dig kommer oavsett att bli glad och älska dig ännu mer. 
2) Ta hand om den du älskar, ifall du inte kan träffa personen och göra det själv, så gör saker som inte skadar eller sårar hen! Gör saker som glädjer hen. Ta hand om hen om hen blir sjuk, om du inte kan närvara så fråga efter om hur hen mår. Eller om hen har en tävling så närvara och peppa där!! 
3) Visa uppskattning, det kan ske genom 11000 olika sätt. Om den gör något fint så visa glädje, om den behöver pepp och stött för att klara av någonting så uppmuntra och ge stöd. Det kommer att stanna i hjärtat förevigt. Testa också att överraska med något, det behöver inte vara något stort utan kan vara ett fint handskrivet brev som du skickar hem, eller ger i hand. Det kan vara en liten bukett av blommor, ett injudan till att spendera lite tid i en park, kan vara att du fixar något med dina händer till personen eller köper en present som kan påminna om er två eller dig. Vid fler tips kontakt mig eller fundera själv XD ;) 
4) Se vad den näste älskar mest inom dig själv och försök att öka av den saken, t.ex. om den älskar på dig en viss färg så ha den på dig, eller om den älskar en viss plats som en gång samlade er två ta den du älskar dit. Det kan vara oerhört fint och gulligt av dig. På så sätt visar du att den nästas opinion betyder något för dig och att hen är viktig för dig! <3 
5) Försök att komma närmare, och ta små steg om du inte kan ta stora. Det kan vara att du skickar en sång som berättar dina känslor till hen om du skäms av att berätta det själv, och kom inte med värsta fejknamn, för då kan det vara förvirrande och den nästa kan aldrig bli 100% säker att det var du! Eller lämna ett fint komplimang så den nästa känner att du uppskattar hen och att hen är speciell för dig. Kan vara en kommentar på ens kläder, eller något som du kan se i hen som ingen annan ser.. va kreativ fina läsare! ;) 
6) Säg vad du känner, det är en av de viktigaste sakerna. Jag har nämnt det flera gånger, vi kan inte tolka tankar om de inte sägs. Så våga ta steget.. ibland kan det bli försent och då kan man inte göra mycket åt saken. Det kan vara början på det hela...
7) Våga ta kontakt, ifall du tänker mycket på saken kan det bli att du aldrig vågar, så sluta tänk på det mest perfekta tillfälligt och skapa du den perfekta tillfället. Gör något som låter den nästa vara i chock av all glädje och kärlek. Det kan skapa ett väldigt stark bas i ert relation. Ring och prata, eller skriv ett meddelande eller överraska hen mitt på gatan. Det finns många vägar, jag kan inte lära dig allt kära läsare ;) Vad som helst kan vara bättre än ingenting. Glöm aldrig detta! 
8) Va nära den du älskar, lämna inte personen med tvivel eller när den behöver dig. Den nästa kan tolka det som att hen inte betyder något för dig. Var nära fysiskt och även med ord, det skadar inte om du tar bussen en gång tillsammans för att byta några fraser eller att du stalkar personen och ser var den befinner sig vanligtvis för att hoppa fram en gång från ingenstans. Även om du gör det planerat så är det fint, tvärtom, då visar du att du bryr dig och att du lägger tid för hen. Lär dig att vara nära den du älskar för att då kan du vara mer i den nästas tankar och hjärta. Då skapar du en stor koloni i den nästas själ som ingen kan befria sen. O det är det vi vill ;) 
9) Va envis och sluta aldrig kämpa. Det kan vara att du och den du älskar kan inte vara tillsammans av vilken skäl, men ifall du visar att du kämpar så kommer den nästa att kämpa ännu mer och väljer dig oavsett allt. Den finaste känslan en kan känna är att man är efterlyst, älskad & önskad av någon i den här världen, att man betyder något för något, att man är älskad!! 
10) Va galen, i rätt mån såklart. Men det är inget fel på att kidnappa lite den du älskar för att berätta det du känner, gör något som lämnar den du älskar med öppen mun. Men något som den nästa älskar, alltså något som för er närmare, inte låter den nästa vilja slå dig av all sorg och smärta!! 
 
Testa och kommentera gärna hur det har gått för er, jag läser alla era kommentarer och brukar dela de, samt lovar att jag ska inte lämna er långa tag utan inlägg! Dessa tips skrev jag med mycket kärlek och hoppas den når er också.. 
 
Ha en underbar sommar bästa läsare!
 
Hoda S
 
 
 
 
Allmänt, citat, dagliga liv, känslor, kärlek, socialt, språk, thoughts | 2019, amor, glad, happiness, juli, känslor, kärlek, livet, love, malmö, skåne, sommar, sverige | |
Upp