¡Dilo antes de que sea demasiado tarde! Say it before it´s too late!

Snart blir allting över.. Snart är allting slut.. Snart dör våra drömmar ut.. 
Ibland kan man ifrågasätta sig, varför går man i en väg trots att man anar att 99% kommer det sluta sorgligt och utan nytta eller glädje, ändå går man in. Eftersom det handlar inte om hur man grubblar över saken och vad man kan få för svar för sin fråga, det handlar mer om att det finns en styrka som drar oss, en styrka som vi inte kan motså, en styrka som väldigt få människor kan klara sig utifrån den... Det är kärlekens styrka, en styrka eller rättare sagt, en utmaning, en äventyr som enbart vår allsmäktige skapare vet hur det kommer att sluta! 
Beroende på ens geografiska hemvist, kan kärleks historier ha annorlunda detaljer och synvinklar, men när man älskar så älskar man, utan några förutsättningar, utan några funderingar, till och med utan logik! 
Det kan vara galet, vissa människor kan inte bryta seder och traditioner medan andra kan! Det handlar också om hur stark man är och hur villig man är! Vill man något ska man kämpa för det, tänker man inte kämpa för det är det bättre att gå ut ur det hela.. För i livet har man faktiskt aldrig behov av fega människor!! 
 
Kämpa kan även betyda några ord man säger, innan det är försent... 
 
Bästa hälsningar 
// Hoda Salemi 
 
 
 
 
 
 
 
Upp