Sorglig och lugn comeback!

Brist på ord, eller brist på känslor, för mycket smärta eller bara tystnad som har tagit över, mycket har hänt och därför har jag inte kunnat blogga över någonting, dessutom är plugget också en som tar energi, tid och ork. Ursäkta mig för ett långt tag utan blogginlägg - men de nära och kära kan nå mig oavsett bloggen och alla inlägg här eller på andra platser! 
 
Det är få gånger jag inte vet varifrån jag måste börja eller var jag borde börja ifrån. Ibland säger vår tystnad allt, allt som vi inte kan säga till den rätta personen, den personen som lever med ens själ även om man inte ser den så bär man hen med sig dag o natt, varje sekund av tiden, hela livet, tills man dör. Vi må inte lyckas ha den personen med oss i vår vardag, men det betyder inte att vi har slutat sakna, slutat älska, eller slutat bry oss. Ibland lurar vi oss själva för att fortsätta leva, när vi vet att vissa saker är inte vårt öde, de är inte skrivna till oss och vi kommer aldrig få de, men det som gör mest ont är när tror att man har kommit över, och en låt, foto, liten info kan skaka hela vårt inre, innerst inne med oss själva så vet vi att man inte glömmer, man lever vidare, man kanske hittar glädjen och ron någon annanstans, men glömma gör ingen. 
 
Tiden går, dagarna går, man blir äldre, reser och träffar andra människor, men det kommer alltid att finnas en person som oavsett allt och alla kommer att ha en speciell plats i ens tankar, en plats där ingen kan röra vid i ens hjärta. En av mest sorgliga saker som kan hända oss är när vi blir separerade från våra älskade på grund av saker som vi inte kan påverka eller på grund av personer som kan ha makt över oss. När kan man krossa denna hierarkin och bestämma över sig och sina känslor!!??? När ska man kunna välja utan att man blir utpekad eller exkluderad av flocket!? Många tror att vi lever i 2019 och att alla har fått deras rättigheter, alla från homosexuella till särskadade, men nej, inte alla har fått det!! Än idag lider många på grund av usla saker som seder och traditioner, klass eller nationalitet. 
 
Ta vara på de ni älskar, och visa de att ni älskar de för att ingen kan läsa tankar eller trolla fram mod till er så ni erkänner vad ni känner, erkänn och våga stå för den du älskar, DET ÄR INTE VARJE DAG MAN FINNER NÅGON MAN KAN DÖ OCH DÖDA FÖR!!! 
 
Bästa hälsningar 
Hoda Salemi 
 
 
 
 
 
Allmänt, dagliga liv, känslor, kärlek, socialt, språk, thoughts | |
Upp