Psst.. I love you!

Hur många gånger har man tittat på den man älskar i smyg, utan att våga säga något trots att ögonen har avslöjat allt, eller när det blir ögonkontakt, hur nervös man kan bli! Hur många gånger har man bestämt sig att ta ett steg denna gången men inte kunnat göra det, kanske man skämdes, eller blev stressad, eller kanske för att man ville att den nästa tar detta steget. Hur många gånger tänker man på en viss person och ler utan att man märker det, eller att man inte kan undvika att titta på personen när den är upptagen. Ibland blir man märkd och ibland inte, hur många gånger upplevde man att hjärtat går av sin plats när man ser den man älskar!? 
 
Även om det är smärtsamt, eller tröttsamt eller energitagande - men det är det finaste med ren kärlek att hur än man försöker dölja den blir det visat på ett eller annat sätt. Ibland är tanken rolig eller löjlig, men det är bara att acceptera det, det är löjligt - men det är sant! Så sant att man inte vet hur det ska hanteras eller om det är bra eller dåligt. Det bästa man kan göra att visa kärlek, till allt och alla. Kärlek är bron mellan oss och allting annat. Så acceptera att du älskar för att du också skall bli älskad!! 
 
Hoda Salemi 
 
 
Allmänt, citat, dagliga liv, english, känslor, kärlek, socialt, språk, thoughts | glädje, hemma, kallt, känslor, kärlek, livet, love, lycklig, malmö, mysigt, night, saknad, skåne, sorg, sverige, varmt, vinter, värme | |
Upp