"He will give you (something) better than what was taken from you"! Quran 8:70

Nu har det gått tillräckligt med tid så att du återvänder till ditt normala "jag", du behöver inte längre gråta varje natt utan röst, för att rösten är redan borta! Borta från den dagen du förlorade allt, ditt hjärta, ditt inre ro, ditt léende, dina mål, dina önskningar!! Allting brändes på grund av att du hade förväntningar.. och läxan du lärde dig denna gången är att du aldrig ska lita på en! För att ingen, exakt ingen kan garantera att dina känslor kommer inte dö och krossas! Ingen kan garantera sig till dig att inte förändras med tiden, och med andra människor i deras liv som du inte ens anar hur de kom in!!  Allting kan hända, du kan se en dag personer vi älskade mer än våra själar med andra människor som inte förtjänar de, du kan se att folk ändras och går ner till en väldigt dålig nivå men ändå skäms de inte när de tittar i dina ögon, som om de inte har gjort någonting dåligt!! Du kan hitta dig i en plats full med underbara minnen med människor som du trodde var bra, en annan dag kan du befinna dig i samma plats men den kommer att kännas som en fängelse, en fängelse som ditt själ inte kan sväva ifrån. Samma plats som idag upplevs som en fängelse upplevdes innan som en paradis, som Eden gården. Men vad har platsen med saken, det som ändrades är inte materialismen i situationen utan personerna, känslorna, och alltind vi kände innan som har dött idag! 
 
Ibland kan man tänka sig att; jag är väldigt stark person, jag litar inte på vem som helst och vet hur jag ska analysera människorna i mitt liv, men ibland räcker det inte!! Ibland även om vi ser någonting som är bra i flera år kan det ändå komma en dag att det som vi ansåg var bra visar sig vara dålig!! Inte allting som blinkar är diamant!! Läxor kommer en efter en, men ingenting i denna värld är gratis, allting har sin kostnad, ibland tar dessa läxor ifrån oss vår hälsa, våra känslor, våra tankar men det svåraste när den tar de mest älskade personerna i våra liv!! Utan att det finns en återvänd! 
 
Lär dig läxan och bevara de som älskar dig, för att det är inte varje dag man finner människor som älskar från hela hjärtat!! Gör det innan det blir försent.. 
 
Trevlig kväll.. 
 
Hoda Salemi 
 
 
Allmänt, citat, dagliga liv, känslor, kärlek, socialt, språk, thoughts | |
Upp