En dag för att tacka alla Sveriges poliser

Poliser kämpar dagligen för våran säkerhet, de utsätts för de värsta hotfulla och farliga situationerna för att landets invånare ska ha det säkert och bra. De förtjänar all respekt och kärlek från oss..

Stöd svensk polis. det är det minsta alla kan göra, det minsta vi kan ge de är en dag för att hylla alla våra hjältar. Sveriges polis som jobbar dag o natt för att vi ska leva i fred och för att vi ska kunna gå i gatan med huvudet rakt upp utan att vara rädda för hot eller trakasserier, utan att kvinnor behöver vara rädda att ta en kvällspromenad, utan att barn behöver vara rädda att ta bussen själva till destinationen de vill till. 

Allting poliserna gör för oss är guldvärt, de utsätter deras kroppar & själar och även deras familjer för att resten kan leva ett normalt liv. Därför bör vi kräva att de får en dag i året där poliserna hyllas och uppmärksammas mer. 

Den 15:e Juni hade passat perfekt.. :) Varför inte? Kämpar man så når man, och vill man något så ska man kämpa för det! :) Vi måste stå ut mer för våra älskade poliser.. <3 

http://www.smt.se/article/en-dag-for-att-tacka-alla-poliser-i-sverige/  

// Hoda Salemi <3 

 
 
 
 

 

Upp