Terrorism has NO religion!

You will never understand it until it happens to you! ! 
 
Det finns mycket i livet som vi inte förstår tills det händer med oss.. ett exempel är respekt.
 
 
När vi ger respekt men får inte det tillbaka. När vi blir dömda på vad som är över vår huvud och inte på vad som är inuti den. När vi kallas för terrorister trots att det är västvärlden som supportrar och hjälper terrorister.  
 
 
#I'm not Charlie Hebdo! och jag är stolt över det.. En tidning som har inte respekt till religioner förtjänar inte heller respekt tillbaka!
 
Hela världen har gått upp och ner för 12 personer.. men när miljoner mördas i Mellanöstern så är det hur okej som helst!! De är samma terrorister som dödar i Mellanöstern som dödar i västvärlden.. men skillnaden är att när de är hos oss så blir de till försvarmilitär.. men när de blev hos er så blev de terrorister!
Kallar ni det här för demokrati.. det känns som västvärlden måste gå om deras åttonde klass för att repetera SO:ns delar för Antiken och demokrati & diktatur! ! VÄSTVÄRLDEN OCH VÄRLDENS MASSMEDIER.. såsom vi blandar inte zionister med judar.. eller nazister med kristna så får ni absolut INTE blanda Al-qaida och ISIS "IS" med muslimer.
 
Alla himmel religioner är långt ifrån terrorism och rasism!  
 
 
Hälsningar
Hoda Salemi ♥ 
Allmänt, english, nationalism, politik, religion, språk | |
Upp